20:39 პამიდორის სუპი კვერცხით | |
![]() მასალად საჭიროა:
პამიდორი - 1 200 გრამი,
ხახვი-3-4 თავი,
ერბო 2- სუფრის კოვზი,
კვერცხი -2-3-ცალი,
მარილი და მწვანილი გემოვნების მიხედვით.
200 გრამი წვრილად დაწრილი ხახვი მოვშუშოთ 80 გრამ ერბოში შეწითლებამდე. ზედ დავასხატ კანგაცლილი კარგად დასრესილი მწიფე პამიდორი. იდუღოს 15-20 წუთი. შემდეგ დავასხათ 6-7 ჩაის ჭიქა წყალი და ვადუღოთ დაახლოებით ნახევარი საათი. დავამატოთ მარილი. მწვანილი, გადმოვდგათ და შიგ ჩავურიოთ 2-3 კარგად ათქვეფილი კვერცხი.
| |
Category: წვნიანი კერძები | Views: 862 | | |
Total comments: 0 | |