20:51
ღორის ხორცის მწვადი

მასალად საჭიროა:
ღორის ხორცი - 300გრ,
ხახვი - 20 გრ,
ბროწეული - 3 გრ,
მარილი-გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ავიღოთ ღორის ხორცი, სასურველი არის წინა მხარე. დავჭრათ 60-70 გრამიან ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. მაგიდაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ წითელი ხახვი და ბროწეული.
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1721 | Added by: user | Tags: gori, ხორცის, mwvadi, მწვადი, goris mwvadi, ღორის
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​