მასალად საჭიროა:
ქათამი - 1 ცალი;
ხახვი - 300 გრ;
კვერცხი - 3 ცალი;
მარილი - 1 სადილის კოვზი;
დაფნის ფოთოლი - 2 ცალი;
წითელი წიწაკა - 1 თავი;
პურის ფქვილი - 4-5 სადილის კოვზი;
მწვანილი - ქინძი 1 კონა, კამა - თეფშზე მოსაყრელად;
ძმარი - 2 სადილის კოვზი;
ბრინჯი - 70-100 გრ.
(მასალა გათვლილია 3 ლიტ სითხეზე)
1 ცალი ქვაბი - 5 ლიტრიანი, 1 ცალი ტაფა.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
მასალად საჭიროა:
კვერცხი, ხახვი,
პომიდორი, ზეთი,
ბულგარული წიწაკა,
მწვანილები, პილპილი,
მარილი, ძეხვი ან სოსისი
...
კითხვის გაგრძელება »
|
მასალად საჭიროა:
1კგ ხორცი (რბილი ნაჭერი)
0,5კგ ბუგარული წიწაკა
1კგ ბადრიჯანი
200გრ კარაქი
2 ს.კ. ზეთი
4–5 თავი ხახვი
2 კბილი ნიორი
1 ჩ.ჭ. ბრინჯი
2 კონა (პატარა) ოხრახუში
1 კონა ქინძი
3 ძირი მარილი
3 ძირი პრასი
შავი პილ
...
კითხვის გაგრძელება »
|
მასალად საჭიროა:
ნიგოზი – 75 გრ,
ნიორი – 4 გრ,
|
მასალად საჭიროა:
ხაში - 500გრ,
ნიორი – 25გრ,
მარილი – 1გრ,
|
მასალად საჭიროა:
საქონლის ხორცი -180გრ,
ბრინჯი - 3გრ,
|
მასალად საჭიროა:
ძროხის ხორცი --1 კილოგრამი,
ჭარხალი--4 ძირი,
ხახვი-1--2 თავი,
|
ავადუღოთ სამი ლიტრი რძე.დუღილის დროს ჩავახალოთ
6 ცალი კვერცხი და 2 სუფრის კოვზი კარაქი. სუფრაზე მიტანისას
თითოეულ თეშზე გავანაწილოთ თითო ან ორი ცალი კვერცხი.
|
|